Поділитись:

Водійка була п'яною: у поліції повідомили деталі зіткнення легковика з фурою у Володимирі (фото)

П'ятниця, 11 лютого 2022, 18:35
Водійка була п'яною: у поліції повідомили деталі зіткнення легковика з фурою у Володимирі (фото)

Правоохоронці з'ясували деталі дорожньо-транспортної пригоди за участю легковика і вантажівки у Володимирі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Володимир-Волинського районного відділу поліції

Нагадаємо, ДТП сталася ввечері у четвер, 10 лютого, на вулиці Устилузькій у Володимирі: легковик ВАЗ-2109 виїхав з прилеглої території мотелю «Золота легенда» й врізався у вантажівку Volvo, яка рухалася головною дорогою. Внаслідок зіткнення ВАЗ злетів у кювет, постраждала 40-річна жінка, яка перебувала за кермом легковика. У лікарні їй надали необхідну допомогу, не госпіталізовували.

Правоохоронці зазначили, що водійка легкового авто перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.

Водійка була п'яною: у поліції повідомили деталі зіткнення легковика з фурою у Володимирі (фото)Водійка була п'яною: у поліції повідомили деталі зіткнення легковика з фурою у Володимирі (фото)Водійка була п'яною: у поліції повідомили деталі зіткнення легковика з фурою у Володимирі (фото)

Нагадаємо, у Ковелі через нехтування дотриманням бокового інтервалу при обгоні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів