Поділитись:

Користувалася телефоном: на трасі Устилуг – Луцьк – Рівне зупинили 22-річну водійку без прав

П'ятниця, 11 лютого 2022, 14:06

На автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне правоохоронці виявили 22-річну водійку легковика, яка не мала прав ним керувати.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У четвер, 10 лютого, під час патрулювання на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне поліцейські помітили кросовер Hyundai Tucson, водійка якого під час руху користувалася телефоном.

Патрульні зупинили автомобіль, а під час перевірки документів встановили, що 22-річна жінка не має права керувати транспортним засобом, оскільки не отримувала посвідчення водія. 

До того ж водійка не пред’явила поліс обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

У результаті на порушницю склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу ОСЦПВ), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ч. 2 ст. 122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку) КУпАП.

Нагадаємо, 10 лютого, під час патрулювання вулицею Володимирською у Луцьку патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2101, а товариш водія, який кермував без «прав», пропонував патрульним хабар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів