Поділитись:

Гроші закидають в машину: волинські патрульні кожен раз повинні боротися зі спокусою (відео)

Четвер, 10 лютого 2022, 21:52
Гроші закидають в машину: волинські патрульні кожен раз повинні боротися зі спокусою (відео)

На території Волинської області в рази збільшилась кількість відмов від отримання неправомірної вигоди. Поліцейський відмовляється від отримання і таким чином фіксує кримінальне правопорушення, викликає слідчо-оперативну групу, на місці відбуваються слідчі дії.

Про це розповів начальник управління патрульної поліції Волинської області Андрій Крутень в програмі «Прайм-Тайм» телеканалу «Конкурент TV».

Він зазначає, що в 2021 році були різні спроби дати хабаря поліцейським: закидали грошові купюри у транспортні засоби, клали гроші у відповідні документи і таким чином передавали працівникам правоохоронних органів, говорили «не потрібно оформляти – ми десь потім зустрінемось» та багато інших. Варіації абсолютно різні.

Андрій Крутень зауважує, що працівник поліції постійно має боротися зі спокусою, тому що він поліцейський і діє відповідно до чинного законодавства. Якщо він буде порушувати ці принципи, то перше, що його чекає – кримінальна відповідальність.

Начальник управління патрульної поліції Волинської області додав, що кримінальна відповідальність вчинена працівником правоохоронного органу є досить суворою.

Подробиці – у відео.

Нагадаємо, що на Ковельщині за порушення ПДР зупинили водія вантажівки. З'ясувалося, що керманич перебуває у нетверезому стані. Аби уникнути відповідальності, він намагався дати хабар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024