Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 10 лютого

Четвер, 10 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 10 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 10 лютого.

Про шкільний телевізор

Сьогодні вночі у Луцьку злодії залізли у школу № 10 та винесли телевізор. Крадіжку помітив сторож, який близько 6-ї ранку обходив територію і помітив, що на першому поверсі одне вікно вибите, а два відчинені. Зайшов у  клас і побачив, що над дошкою немає телевізора.

Під час попереднього обходу, каже сторож, усе було на місці. Викликали поліцію. На місці працює слідчо-оперативна група.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 10 лютого

Про лучан з пістолетами

За минулу ніч луцькі патрульні двічі затримували людей з пістолетами.

На вулиці Франка, поблизу пивзаводу, близько 1:30 лучани почули постріли і викликали патрульних. Правоохоронці, які прибули на виклик, затримали групу з чотирьох юнаків. В одного знайшли пістолет (ймовірно, стартовий) та два перцеві балончики. Компанія була злегка нетвереза.

А на вулиці Теремнівській поблизу ставків екіпаж поліції помітив підозрілого хлопця, який вибирався з кущів. Правоохоронці припустили, що він міг шукати закладку, тож його затримали. Під час огляду у хлопця знайшли пістолет, схожий на стартовий.

«Пістолет мій, для самооборони», – запевняв затриманий.

До слова, стартові пістолети заборонені для використання з метою самооборони.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 10 лютого

Про смерть братів у пожежі

Сьогодні вночі, о 01:07, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в місті Ківерці Луцького району.

З'ясувалося, що загорання виникло в одній з кімнат одноповерхового житлового будинку. Через сильне задимлення надзвичайникам довелось працювати в апаратах зі стисненим повітрям – основні сили були скеровані на пошук людей, які могли бути всередині.

На жаль, врятувати людей не вдалося – тіла власника будинку 1960 р.н. та його брата 1964 р.н. на місці пожежі виявили після її ліквідації.

Ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем власника квартири.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів