Поділитись:

На Волині п'яний водій вантажівки хотів «відкупитися» за двісті злотих (фото)

Понеділок, 07 лютого 2022, 14:50
На Волині п'яний водій вантажівки хотів «відкупитися» за двісті злотих (фото)

На Волині п'яні водії двічі спробували підкупити правоохоронців, аби уникнути відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп'яніння.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, 4 лютого, у селі Старовойтове поліцейські зупинили вантажівку Mercedes-Benz за порушення ПДР. Під час перевірки документів у водія працівники сектору реагування патрульної поліції помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. 

Провівши освідування, встановлено, що керманич був нетверезим – 2,8 проміле.

Аби уникнути відповідальності за порушення вимог ч. 1 ст. 130 КУпАП, він запропонував поліцейським хабаря – двісті польських злотих. Гроші залишив між сидіннями службового автомобіля.

Цей факт був зафіксований на нагрудну бодікамеру. На місці події слідчі вилучили кошти, проводилось фотографування.

А у суботу, 5 лютого, у місті Горохів водій зупиненого авто Volkswagen намагався надати поліцейським неправомірну вигоду в сумі 3 тисячі гривень, щоб уникнути відповідальність за водіння напідпитку. 

За обома фактами надання неправомірної вигоди поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України.

На Волині п'яний водій вантажівки хотів «відкупитися» за двісті злотих (фото)На Волині п'яний водій вантажівки хотів «відкупитися» за двісті злотих (фото)

Нагадаємо, 4 лютого у Ковельському районі правоохоронці зупинили легковик, в багажнику якого виявили партію сигарет без акцизних марок. Водій спробував дати їм хабаря у розмірі 3 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів