Поділитись:

У Кривому Розі чоловік намагався зґвалтувати жінку в магазині (відео)

П'ятниця, 04 лютого 2022, 07:16
У Кривому Розі чоловік намагався зґвалтувати жінку в магазині (відео)

У Кривому Розі чоловік намагався зґвалтувати продавчиню спідньої білизни. Жінці вдалось налякати кривдника камерами спостереження та залишитись неушкодженою.

Про інцидент повідомляє місцеве інтернет-видання «Перший Міський».

24 січня невідомий чоловік зайшов до магазину спідньої білизни, що знаходиться на вулиці Миколаївській у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Він сказав, що хоче придбати щось для себе. Продавчиня почала показувати асортимент товару чоловіку, а той скористався відсутністю інших клієнтів у магазині та почав стягувати з жінки одяг.

За словами жінки, кривдник наказав їй мовчати, тяг за руки в інше приміщення магазину та хапав за шию. Однак, вона не розгубилася й намагалася відбиватися. Нападник залишив магазин втечею лише після того, як продавчиня пригрозила кривднику камерами спостереження, котрі все фіксували.

Постраждала одразу повідомила про злочин у поліцію та своєму керівництву. Разом з поліцією вона проїхалась вулицями, проте зловмисника не вдалося виявити.

Кривднику за ст. 154 Кримінального кодексу України «Сексуальне насильство» може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Нагадаємо, що протягом минулого року на території Волинської області склали понад три тисячі адмінпротоколів за скоєння домашнього насильства, на облік поставили більш ніж дві тисячі домашніх кривдники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів