Поділитись:

У Києві священник УПЦ МП нібито зґвалтував француза: нові подробиці скандалу

Вівторок, 04 січня 2022, 11:20
У Києві священник УПЦ МП нібито зґвалтував француза: нові подробиці скандалу

У Києві французький аспірант Ніколя Імбер звинувачує священника УПЦ Московського патріархату в зґвалтуванні. У свою чергу, священник збирається також подати заяву на француза в поліцію.

Про це повідомляє ТСН.

Що відомо

Французький аспірант, який приїхав в Україну для того, щоб досліджувати православ'я, подав заяву в поліцію на священника Московського патріархату за те, що Архімандрит Ахілла його зґвалтував.

З повідомлення також стало відомо, що Архімандрит Ахілла служить в монастирі на честь ікони Божої Матері вже багато років, а більшість деталей в розповіді аспіранта і священника – зійшлися.

Французький аспірант Ніколя Імбер поділився, що він звернувся до знайомого священника, коли дізнався, що захворів коронавірусом, він пригостив його трьома настоянками, які були алкоголевмістні, а після видав піжаму і уклав спати. Ця частина розповіді у обох чоловіків сходиться, проте Ніколя доповнив, що після цього священник повернувся, щоб зґвалтувати хлопця.

Ахілла стверджує, що це неправда і подасть на француза відповідну заяву в поліцію, проте вже проведена експертиза і правоохоронці очікують результатів, щоб повністю розібратися в історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів