Поділитись:

Побив прикладом гвинтівки і зґвалтував: на Волині судили розбійника

П'ятниця, 31 грудня 2021, 08:43
Побив прикладом гвинтівки і зґвалтував: на Волині судили розбійника

Волинянина, який вже відсидів майже 7 років за розбій, судили за жорстоке згвалтування.

Відповідний вирок ухвалив Горохівський районний суд Волинської області 28 грудня.

Як вбачається із вироку, подія сталася 21 серпня 2021 року об 11:40 на березі річки Гнила Липа у селі Галичани Луцького району. Зловмисник накинувся на жертву та побив прикладом пневматичної гвинтівки по голові, плечах та руках. В результаті жінка отримала поранення та забої голови, обличчя, шиї, плеча, спини та сідниць, які відносяться до легких тілесних ушкоджень. Також потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму та перелом правої кисті. Ці тілесні ушкодження належать до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. 

Після побиття нападник стягнув з потерпілої та з себе одяг і почав тертися своїми статевими органами об зовнішні статеві органи жертви.

У суді чоловік визнав свою вину частково та розповів, що в той день гостював у своєї сестри у селі Галичани. Повертаючись додому, біля річки побачив потерпілу, яка випасала корів. Він запропонував їй вступити у статевий контакт, а після того, як вона відмовила – вирішив змусити силою. Однак обвинувачений заперечив, що бив жінку. За його словами, вона, злякавшись погроз, дозволила йому вступити з нею у статеві зносини. Однак у процесі статевого акту попередила його про те, що до неї йде її дочка. Після цього нападник припинив свої дії й пішов до залізничної станції, розминувшись по дорозі із дочкою потерпілої.

Зовсім іншу версію подій у суді розповіла потерпіла. За її словами, чоловік запитав у неї про розклад руху потягів на залізничній станції, яка знаходиться поряд. Після того натякнув на статеві зносини. Коли ж вона відмовила – відразу вдарив прикладом рушниці по голові, від чого вона втратила рівновагу, впала на землю і була спантеличена. Нападник накинувся на неї, почав душити, щоб вона не кричала, та погрожував застрелити.

Коли ж жінка змогла відштовхнути нападника, він ще раз намагався вдарити її прикладом рушниці в голову, однак, вона встигла прикритися рукою. Коли ж вона повідомила, що до неї йде її дочка – зловмисник втік. 

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Нагадаємо, що підозрюваного в зґвалтуванні малолітньої в Нововолинську взяли під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
06 квітня 2024
02 квітня 2024
20 березня 2024
17 січня 2024
11 січня 2024
07 грудня 2023
28 листопада 2023