Цивільний захист, оповіщення та готовність укриттів: приводу для паніки немає (відео)

Середа, 02 лютого 2022, 19:30

Стихійні лиха, ймовірність техногенної катастрофи — до цих «планових» загроз нині додалась ще й загроза збройної агресії, про ймовірність якої активно говорять на всіх рівнях.

Про це у програмі Прайм-Тайм телеканалу Конкурент TV розповіли начальник відділу управління з питань цивільного захисту Волинської ОДА Сергій Фоменко та головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту Волинської ОДА Юрій Левчук

Представники управління з питань цивільного захисту Волинської обласної державної адміністрації доповідають – авралу немає. Заходи з підготовки протидії можливих загроз населенню виконуються постійно, згідно з затвердженими планами та розпорядженнями – як на місцевому, так і державному рівнях.

«Аби сповістити населення про можливу загрозу ми – в разі необхідності – можемо втручатись у трансляцію окремих місцевих телерадіокомпаній» – говорить начальник відділу Сергій Фоменко.

«Позначка «УКРИТТЯ» на вході в підвал багатоповерхівки означає, що там є приміщення, придатне для захисту від загрози і воно відповідає вимогам. За стан таких приміщень відповідають балансоутримувачі» – доповнив головний спеціаліст управління Юрій Левчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: