Поділитись:

Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)

Середа, 02 лютого 2022, 14:10
Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)

У Ківерцях половина міста третій день сидить без води через аварію на магістральному водогоні.

Ремонтні роботи мережі водопостачання на ділянці в районі вулиці Жукова у Ківерцях розпочали у вівторок, 1 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці Ківерцівської міськради.

Відомо, що серйозний прорив труби діаметром 200 мм на глибині понад три метри стався напередодні, 31 січня. Через це суттєва частина міста залишилася без води. 

Працівники демонтували три секції бетонної огорожі, що знаходяться біля залізничної колії, аби дістатися до місця пориву.

Роботи планували завершити 1 лютого до кінця дня, але вони досі не закінчені, частина міста залишається без води.

У коментарях під дописом розлючені ківерчани пишуть, що відповідальні за водопостачання особи не можуть нормально організувати аварійні роботи. А містянам доводиться користуватися колодязями, які ще можна знайти у місті.

Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)Аварія на водогоні: половина Ківерців – третій день без води (фото)

Нагадаємо, у січні 2022 року КП «Луцькводоканал» частково припинив надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення 17 боржникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів