Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 31 січня

Понеділок, 31 січня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 31 січня.

Про смерть лікарки

Відійшла у вічність лікарка пологового будинку Азімова Людмила Георгіївна, якій шукали донорів крові у Луцьку. Про це повідомляють Волинські новини, посилаючись на слова Світлани Ліпкевич.

«Донорів для Людмили Георгіївни Азімової вже не потрібно. Сьогодні вона відійшла у вічність. Дуже сумно про це повідомляти», – зазначає жінка.

Нагадаємо, у лікарки діагностували гострий лейкоз. Вона перебувала на лікуванні у відділенні гематології Волинської обласної клінічної лікарні. Їй шукали донорів крові.

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» висловлює найсердечніші співчуття рідним померлої.

Про безлюдний Світязь

І влітку, і весною чи осінню, і навіть зимою – головна водойма Волинської області привертає увагу мандрівників у будь-яку пору року, завжди вабить безкрайніми просторами та глибоко синіми барвами води.

І якщо влітку до Шацьких озер масово їдуть переважно прихильники пасивного відпочинку, то взимку тут збираються відчайдухи, аби прогулятися замерзлим озером, чи любителі зимової риболовлі.

Хоча погода цієї зими мінлива, пляж Світязю покритий сніжною кіркою, а водяна поверхня де-не-де скована кригою.

Про вигране авто

Лучанка Ольга Карпук стала головною переможницею акції ПриватБанку. З автосалону Дніпра пані Ольга з чоловіком вирушили додому за кермом новенької Toyota Proace City Verso.

Наприкінці минулого року серед клієнтів, які встановили РOS-термінали ПриватБанку у своїх торгових точках, проводилась акція «Авто під ялинку з еквайрингом від ПриватБанку». Клієнтам потрібно було лише зареєструватись в акції та залишити коментар під постом у Facebook.

«Я подумала: Чому б і ні? – і зареєструвалась. Клієнтами ПриватБанку наша родина є вже не один десяток років. Та власне це і єдиний банк, послугами якого ми користуємось. Емоції, які я зараз відчуваю, просто не передати. Це мій перший виграш в житті. Я щаслива!», – розказує пані Ольга.

Сергій Макаренко, керівник Напрямку торгового еквайрингу, вручив ключі від авто переможниці.

Про винуватця смертельної ДТП

У неділю, 30 січня, у селі Замшани Ковельського району керманич автомобіля Audi 100 поблизу зупинки громадського транспорту збив 19-річну пішоходку. Трапилась автопригода близько третьої години ночі. Дівчина від отриманих травм загинула.

Водій місце події залишив. Наразі його особу встановлено – це 23-річний мешканець Кортеліс. Оголосити у розшук хлопця поки не можуть, адже його вина ще повністю не доведена. Тривають слідчі дії. 

Як повідомили ІА «Конкурент» мешканці села, водія Анатолія Олексюка помітили у громадському транспорті. Хлопець покинув своє авто поблизу села Вужиськ. Згодом з'явилася інформація про те, що він нібито виїхав до Білорусі. 

За словами мешканців села, хлопець напередодні відпочивав у барі в Замшанах. Багато пив, чіплявся до інших відвідувачів бару. Перед тим, як поїхати з бару, був учасником бійки. За кермо автомобіля він сів дуже п'яним

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів