Луцькі підприємці поскаржилися на самочинство облспоживспілки

Неділя, 30 жовтня 2016, 16:27

Підприємці Завокзального ринку хочуть, аби їх захистили від облспоживспілки.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради, 26 жовтня, – інформує ІА "Волинські Новини".

Депутат міськради Олександр Волинець повідомив, що до нього звернулася низка підприємців, які провадять свою діяльність на Завокзальному ринку.

"Люди звернулися з проханням допомогти відстояти їх права в стосунках з облспоживспілкою чи її клоном, бо є дві облспоживспілки і люди не знають, з якою вони працюють. Людям відключають світло, розривають договори. Чимало з них з незрозумілих причин платять за подвійною ставкою", – переконує депутат.

Він розповідає, що люди просять, аби їм дали в оренду чи суборенду земельні ділянки для самостійного ведення діяльності, бо облспоживспілка не дотримується умов договору.

"Люди обурені – скільки можна терпіти цих кілька сімей "Коза ностри", яким належить облспоживспілка", – пояснив Олександр Волинець.

Депутати підтримали запит колеги. Нагадаємо, що депутати міськради створили тимчасову контрольну комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринків та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.