Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 27 січня

Четвер, 27 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 27 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 27 січня.

Про сімейні історії

Цих людей часто питають, як це – і вдома, і на роботі постійно бути разом. Вони тільки посміхаються у відповідь, бо ніколи і ні за яких умов одне одному не набридають. А спільна робота – просто ще один фактор, який зближує і об'єднує закоханих людей. 

Січень не дарма вважають місяцем сім'ї, адже цю холодну пору найкраще проводити у колі тепла і любові. З цієї нагоди ми зібрали для наших читачів три затишні сімейні історії від працівників групи підприємств торгової марки «Вілія». Це історії сімейних пар, які працюють разом. Історії про милі дрібниці і незвичайні традиції, про небуденний побут, і про важливість бути удвох, що б там не було.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 27 січня

Про смертельну ДТП

У ніч на четвер, 27 січня, близько першої години ночі на вулиці Гнідавській у Луцьку легковик ВАЗ під керуванням 27-річного чоловіка врізався у залізобетонну електроопору.

На місце негайно прибули медики та слідчо-оперативна група поліції. Під час надання першочергової допомоги він від отриманих травм помер.

Встановлено, що водій не був пристебнутий паском безпеки та отримав смертельні ушкодження.

Як стало відомо пізніше, у ДТП загинув Назар Томілович, який народився на Рівненщині, але жив та працював у Луцьку. Без чоловіка залишилися дружина та тримісячний син.

Про падіння з 9-го поверху

Сьогодні по обіді у Луцьку на вулиці Сагайдачного, 29 жінка випала з вікна дев'ятого поверху багатоповерхівки.

Це підтвердив завідувач диспетчерської Центру екстреної медицини Волині Станіслав Лінник.

«Жінка з нез'ясованих причин випала з дев'ятого поверху будинку. Знаходиться у важкому стані, її доставили до медзакладу», – розповів він у коментарі ІА «Конкурент».

Згодом стало відомо, що 41-річна лучанка померла у лікарні від отриманих травм.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів