Поділитись:

«Особливий» під'їзд: на Соборності у Луцьку відремонтували частину двору

Четвер, 27 січня 2022, 18:11
«Особливий» під'їзд: на Соборності у Луцьку відремонтували частину двору

У Луцьку на проспекті Соборності, 20-А відремонтували дворову територію біля одного під'їзду, а прозвітували про ремонт всього двору будинку.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик під час чергової сесії 27 січня.

«В переліку прибудинкових територій, які підлягають капітальному ремонту, був житловий будинок №20-А по проспекту Соборності. У 2018 році там був зроблений ремонт лише біля одного під’їзду. Далі, впродовж трьох років, роботи не продовжувалися, тому ремонт фактично не завершений. Коли можна очікувати, що буде зроблено ремонт усієї прибудинкової території цього будинку?», – поцікавився Андрій Лучик.

Андрій ЛучикАндрій Лучик
 

Начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк пояснив, що відремонтували прибудинкову територію біля під'їзду, який виходить на проспект Соборності. Інші ж під'їзди цього будинку виходять у бік вулиці Кравчука. Тож прибудинкову територію біля цих під'їздів будуть ремонтувати разом з іншими дворами по вулиці Кравчука.

«Ми забезпечуємо комплексний підхід до проведення ремонтів прибудинкових територій», – пояснив Микола Осіюк.

Нагадаємо, що у Луцьку просять встановити єдині правила, які б визначали порядок облаштування земельних ділянок загального користування у дворах багатоквартирних будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів