Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 21 січня

П'ятниця, 21 січня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 21 січня.

Про 16-річного злочинця

16-річному Дмитру Рудюку, який в'їхав у натовп на Соборності, інкримінуватимуть ще й інші злочини. Про це пише ВолиньPost, посилаючись на власні джерела.

Зокрема, видання повідомляє, що до скоєння страшної аварії на Соборності Дмитро Рудюк вчинив розбій – застосував балончик зі сльозогінним газом та відібрав iPhone.

Окрім того, хлопцеві інкримінують і угон автомобіля. Вітчим Рудюка, на чиєму автомобілі він і скоїв аварію, дав свідчення про те, що не давав йому дозволу кермувати його автомобілем. Такі дії хлопця правоохоронці тепер розцінюють як угон.

Ймовірно, найближчим часом хлопцеві оголосять про нові підозри.

Про нічний дрифт

Дрифт на у Старому місті влаштували у вечірню пору у четвер, 20 січня. На записі видно, як легковик синього кольору «вальсує» на свіжозасипаній снігом дорозі.

Про «несправний» світлофор

У Луцьку на проспекті Соборності пішоходи масово переходять дорогу на червоний сигнал світлофора. Про таку ситуацію у місцевих телеграм-каналах вже не вперше повідомляють обурені водії. 

Ідеться про перехід, що навпроти ТРЦ «ПортСіті». Водії кажуть, що іти раніше, ніж для пішоходів загориться зелений сигнал – уже тенденція. Пішоходи натомість відповідають, що і в роботі світлофора є проблеми

Натомість у комунальному підприємстві «Луцьксвітло», яке опікується світлофорами у місті, кажуть, що ніяких проблем у роботі цього світлофорного об'єкта немає.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів