Поділитись:

У справі 16-річного хлопця, який влетів у людей на переході в Луцьку, – нові деталі (відео)

П'ятниця, 21 січня 2022, 11:15
У справі 16-річного хлопця, який влетів у людей на переході в Луцьку, – нові деталі (відео)

16-річному Дмитру Рудюку, який в'їхав у натовп на Соборності, інкримінуватимуть ще й інші злочини.

Про це пише ВолиньPost, посилаючись на власні джерела.

Зокрема, видання повідомляє, що до скоєння страшної аварії на Соборності Дмитро Рудюк вчинив розбій – застосував балончик зі сльозогінним газом та відібрав iPhone.

Окрім того, хлопцеві інкримінують і угон автомобіля. Вітчим Рудюка, на чиєму автомобілі він і скоїв аварію, дав свідчення про те, що не давав йому дозволу кермувати його автомобілем. Тож, такі дії хлопця правоохоронці тепер розцінюють як угон.

Ймовірно, найближчим часом хлопцеві оголосять про нові підозри.

Наразі ж 16-річний винуватець ДТП перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Суд обрав йому такий запобіжний захід на 2 місяці від 14 грудня.

Аварія сталася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Дмитро Рудюк на автомобілі Renault Megane, тікаючи від патрульних разом з друзями, влетів у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Також пізніше стало відомо, що жінка, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній на переході на проспекті Соборності в Луцьку, померла в лікарні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів