Поділитись:

Померла лучанка, яку на переході біля «Таму Таму» збив неповнолітній водій (відео)

Неділя, 02 січня 2022, 11:14
Померла лучанка, яку на переході біля «Таму Таму» збив неповнолітній водій (відео)

Жінка, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній на переході на проспекті Соборності в Луцьку, померла в лікарні. 

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

39-річна Олена, яка постраждала в ДТП на переході біля «Там Таму» в Луцьку, померла в лікарні. Це сталося сьогодні зранку, 2 січня, близько 7:00 години.

Інформацію про смерть жінки підтвердив завідувач реанімаційного відділення Волинської обласної клінічної лікарні Павло Гащишин.

Нагадаємо: 12 грудня у Луцьку 16-річний підліток на пішохідному переході збив людей, а потім врізався у дерево. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційне відділення доправили 39-річну лучанку, її 5-річного сина – в обласну лікарню; ще четверо жінок отримали забої та переломи, але не госпіталізувались.

16-річного водія помістили до ізолятора тимчасового тримання. Пізніше у ЗМІ повідомили ім'я хлопця – Дмитро РудюкАварію, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, хлопець скоїв на автомобілі вітчима, який на момент ДТП перебував за кордоном.

Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав підозрюваному запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з правом відвідувати навчальний заклад. Хлопцеві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює щирі співчуття рідним та друзям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів