Поділитись:

Стало відомо ім'я підлітка, який влаштував жахливу ДТП біля «Там Таму» в Луцьку (фото)

Понеділок, 13 грудня 2021, 14:15
Стало відомо ім'я підлітка, який влаштував жахливу ДТП біля «Там Таму» в Луцьку (фото)

Стало відоме ім'я підлітка, який, кермуючи автомобілем, влетів на ньому у натовп людей, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Про це повідомило ІА «Волинські Новини» з посиланням на власні джерела.

Як зазначили джерела, на момент ДТП на проспекті Соборності у Луцьку, що трапилася 12 грудня, за кермом автомобіля Renault Megane перебував 16-річний лучанин Дмитро Рудюк.

Аварію, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, хлопець скоїв на автомобілі вітчима, який на момент ДТП перебував за кордоном.

Стало відомо ім'я підлітка, який влаштував жахливу ДТП біля «Там Таму» в Луцьку (фото)

Нагадаємо, ДТП сталася 12 грудня, близько 14-ї години, на проспекті Соборності, у Луцьку.

Тікаючи від автомобіля патрульних, 16-річний водій Renault Megane промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Після цього «рено» врізалось у дерево і дорожній знак на перехресті з вулицею Чорновола. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізувались.

16-річного водія помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Встановлено, що водій і його пасажири навчаються на першому курсі Луцького вищого професійного училища, є місцевими жителями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів