Поділитись:

Редакцію журналіста Дмитра Гордона обстріляли невідомі (фото, відео)

Четвер, 20 січня 2022, 02:24
Редакцію журналіста Дмитра Гордона обстріляли невідомі (фото, відео)

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що вікно редакції його інтернет-видання обстріляли невідомі.

Про це Гордон заявив у відеозверненні на своєму Ютуб-каналі, пише «Громадське».

Він пов'язав цей інцидент зі своєю професійною діяльністю.

«Я абсолютно впевнений, що цей злочин буде розкрито. Тому що тут всюди є камери. Окрім того, навпроти розташований гуртожиток СБУ, де розташований спеціальний пост, звідки записується все, що відбувається перед входом», – заявив Гордон.

Він додав, що СБУ разом із МВС нададуть відповідь, хто стріляв по вікнах офісу, та «кому стоїть поперек горла свобода слова в Україні».

Також у поліції Києва отримали повідомлення про слід від стрільби близько 17 години. Як кажуть правоохоронці, пошкодження зовнішнього скла подвійного склопакета було не наскрізним. Наразі правоохоронці встановлюють свідків та очевидців, переглядають відео з камер спостереження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. Санкція цієї статі передбачає штраф, громадські або виправні роботи, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Редакцію журналіста Дмитра Гордона обстріляли невідомі (фото, відео)Редакцію журналіста Дмитра Гордона обстріляли невідомі (фото, відео)Редакцію журналіста Дмитра Гордона обстріляли невідомі (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів