Поділитись:

У Києві обстріляли авто голови Укрдержархіву: постраждав водій

П'ятниця, 01 жовтня 2021, 23:56
У Києві обстріляли авто голови Укрдержархіву: постраждав водій

Голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов заявив, що поки був у відрядженні у Вінниці, у його водія в Києві стріляли.

Про це він написав у Facebook.

Він розповів, що їздив до Вінниці поїздом, а службове авто залишилось в архівному містечку на Солом'янській, 24.

«В цей час із сусіднього будинку по моєму водію, який перебував поруч із гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (чи декілька). Куля чи дріб зачепила підборіддя Сергія, загрози здоров'ю чи життю нема», – пише Хромов.

Він також зазначив, що на місці працювала швидка допомога та поліція, а слідчо-оперативна група затримала ймовірного стрільця.

Хромов додав, що не знає мотивів людини, яка стріляла, ні з чим це не пов'язує і просить «не будувати конспірологічних теорій».

У поліції Києва повідомили, що отримали на спецлінію повідомлення від лікарів про те, що з вулиці Преображенської (що поруч з Солом'янською) вони госпіталізували чоловіка з непроникаючим пораненням шиї.

Правоохоронці встановили, що до цього причетний місцевий житель. Чоловік пояснив поліцейським, що нібито вирішив постріляти з пневматичної рушниці зі свого балкону по пташках та випадково поцілив у перехожого. 

Стрільця затримали, а правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція цієї статті передбачає до семи років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
01 березня 2024
30 грудня 2023
21 грудня 2023
13 жовтня 2023
10:14
24 вересня 2023
09 вересня 2023
30 серпня 2023