Поділитись:

На Волині стріляли в авто, в якому знаходився водій

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 14:00
На Волині стріляли в авто, в якому знаходився водій

Локачинський районний суд виніс вирок єгерю, який вчинив кримінальне правопорушення.

Про це ІА Район.Локачі дізналося із вироку суду.  

Як з'ясувалося, 7 квітня близько 15:00, нетверезий єгер біля магазину Козлівське, що у селі Козлів, підійшов до знайомого йому чоловіка, висловлювався на його адресу нецензурною лайкою та застосував до нього насильство. Він вдарив знайомого кулаком у лице. 

Тоді потерпілий, аби уникнути подальшої бійки, від`їхав на автомобілі на вулицю Бригадну неподалік колишнього СВК «Волинь».    

Але нетверезий чоловік не заспокоївся, узяв вдома вогнепальну зброю, а саме рушницю, та знайшов потерпілого. Тоді почав стріляти по автомобілю, де знаходився потерпілий. 

Внаслідок цього, він завдав майнової шкоди на суму 20 тисяч гривень, створив реальну загрозу життю і здоров`ю, порушив громадський порядок. 

Єгеря визнали винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України, та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі на три роки. Але на підставі статтей 75, 76 КК України звільнили від покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів