Поділитись:

У Києві чоловік жорстоко побив перехожого через зауваження про паркування (відео)

Субота, 15 січня 2022, 21:06
У Києві чоловік жорстоко побив перехожого через зауваження про паркування (відео)

У Києві два чоловіка побились через зауваження про неправильне паркування автомобіля. Внаслідок інциденту один потрапив до лікарні, а іншого оштрафували майже на 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва, пише Фокус.

14 січня у Києві між двома чоловіками виникла бійка, унаслідок якої один із них потрапив у лікарню із черепно-мозковою травмою. Конфлікт виник між мешканцем будинку на вулиці Аболмасова та водієм автомобіля Toyota Land Cruiser Prado, який припаркувався у недозволеному місці.

За попередніми даними, бійка виникла після того, як 44-річний чоловік зробив зауваження про неправильне паркування водію автомобіля Toyota. Як повідомляють у поліції, 24-річний киянин після зробленого йому зауваження накинувся з кулаками на чоловіка, кинув його на землю та завдав кількох ударів у різні частини тіла.

За версією журналістів, нападник нібито є сином колишнього чиновника Міністерства спорту, якого звати Стеценко Владислав. А на фото зображено його автомобіль Toyota 2008 року випуску, власником якого є Стеценко.

«Інформацію про подію зареєстровано в Дніпровському управлінні поліції, після встановлення всіх обставин йому буде надано правову кваліфікацію», — сказано в повідомленні.

Як розповіла виданню УНІАН прессекретарка поліції Києва Юлія Гірдвіліс, у мережі з'явилася інформація про те, що патрульна поліція, котра приїхала на місце події, відмовилася вдаватися до будь-яких дій. Але що сталося насправді одразу після приїзду патрульних ще треба з'ясувати.

«Я не знаю, якими були їхні дії на місці... Ми вже за фактом помітили публікацію в інтернеті. Які були дії наших колег із патрульної поліції — зараз також з'ясовують, що сталося перед тим», – сказала Гірдвіліс.

Як пише Українська Правда, у прокуратурі розповіли, що підозрюваний визнав у суді свою вину. Його захист просив застосувати відносно нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, але суд відхилив це клопотання та, погодившись з позицією прокурора, заарештував на 2 місяці.

Одночасно суд передбачив можливість внесення підозрюваним застави у розмірі  992 тис. гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
21 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
30 березня 2024
25 березня 2024