Поділитись:

Золотий унітаз та памперси: Гео Лерос зробив декілька пропозицій Зеленському

П'ятниця, 03 грудня 2021, 15:56
Золотий унітаз та памперси: Гео Лерос зробив декілька пропозицій Зеленському

Народний депутат Гео Лерос зареєстрував у Верховній Раді декілька незвичних депутатських запитів.

Про це інформує Главком.

Зокрема, нардеп зажадав поставити на відкрите голосування питання «забезпечення Зеленського памперсами» та переселення президента у Межигір’я до золотих унітазів.

«Ставиться на відкрите голосування депутатський запит Гео Лероса про забезпечення Володимира Зеленського памперсами на випадок нової акції протесту», – зачитала запит заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк під час сьогоднішнього засідання.

Відповідно до результатів голосування, лише 10 депутатів підтримали цей запит Лероса.

Другий депутатський запит звучав не менш дивно.

«Ставиться на відкрите поіменне голосування підтримка запиту Гео Лероса до президента України про заслужене переселення Володимира Зеленського до ексрезиденції Януковича у Межигір’я до більш гідних умов проживання могутнього лідера, у тому числі до золотого унітазу.. Шановні колеги, я чесно кажучи .. я не маю права не читати.. хочете, можуть мої колеги по президії прочитати це. Будь ласка, голосуємо», – спантеличено заявила Кондратюк.

Наступний запит підтримало лише двоє депутатів.

Нагадаємо, 4 листопада народний депутат Гео Лерос показав Володимиру Зеленському середній палець. Це сталося під час засідання парламенту.

Після цього, невдовзі Державне бюро розслідувань оголосило підозру в хуліганстві Гео Леросу за непристойний жест у стінах парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів