Поділитись:

Як на Волині працюють офлайн-пункти команди підтримки «Дії»

П'ятниця, 14 січня 2022, 13:00
Як на Волині працюють офлайн-пункти команди підтримки «Дії»

На Волині працює 44 пункти команди підтримки «Дія».  Вони знаходяться у всіх ЦНАПах, а також у Володимирі на вулиці Князя Василька, 4 та в Ковелі за адресою: вулиця Незалежності, 75. Два пункти знаходяться у Рівненській громаді.

Центр, який працював у Луцьку на базі КП «Медичне обєднання Луцької міської територіальної громади», з нового року функціонує у головному ЦНАПі міста.

Як пояснила заступниця голови Волинської ОДА Вікторія Левчук, центрів підтримки стало дещо менше через те, що зараз менше людей звертається за допомогою.

«Спочатку ми відкрили пункти поза межами обласного центру. І лише через кілька денів – у Луцьку. У нашому місті потік інформації дуже великий – більше доступу, ресурсів, можливостей. За межами обласного центру у людей буде більше запитань», – розповіла Вікторія Левчук.

За її словами, як тільки відкрили центри, у день зверталося 50-60 людей. Найбільше люди зверталися через проблему з оновленням «Дії». Також часто не підтягувалися сертифікати через те, що сімейні лікарі некоректно вносили дані про пацієнтів.

Якщо з певних причин людина не може звернутися за допомогою офлайн, це можна зробити на сайті «Дія».

Як розповів заступник департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Василь Сарай, сьогодні за допомогою щодня звертається більше 10 лучан.

«Часто виникають проблеми з невідображенням сертифікатів в застосунку. Також люди цікавляться, як отримати допомогу у рамках програми «єПідртримка», особливо, якщо немає смартфону», – зауважив Василь Сарай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів