Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 січня

Середа, 05 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 5 січня.

Про прощання із загиблою у ДТП лучанкою

У Луцьку провели в останню путь Альону Коломійчук, яку 12 грудня разом з 5-річним сином та іншими пішоходами збив 16-річний водій на переході біля «Там Таму». Невповнолітній винуватець аварії знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, постраждала в ДТП 39-річна лучанка померла близько 7 години ранку 2 січня, так і не вийшовши з коми. Лікарі боролися за її життя три тижні. 

Без дружини залишився чоловік Альони Олександр Вакульчук. Сьогодні на траурному служінні у церкві «Відродження» чоловік був без обох їхніх синочків. Розбитий горем, він не зміг стримувати сліз, коли дивився на фотографію загиблої дружини та щиро дякував кожному, хто підходив підтримати його у цей скорботний день.

Редакція ІА «Конкурент» висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 січня

Про затриманого кіберполіцейського

4 січня, у Луцьку затримали під час одержання хабаря кіберполіцейського. Як стало відомо ІА «Конкурент» з власних джерел, затриманий – старший інспектор відділу кіберполіції у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Роман Токар.

Як встановило слідство, поліцейський шукав в інтернеті вебкам-моделей з Волині, встановлював їхні особи та призначав їм зустрічі, під час яких погрожував дівчатам притягнути їх до кримінальної відповідальності за нібито розповсюдження порнографії, хоча жодних доказів таких дій у нього не було.

Уникнути покарання, за словами правоохоронця, моделі могли лише щомісяця сплачуючи йому по 300 доларів США. У такому випадку поліцейський обіцяв сприяти діяльності інтернет-моделей і попереджати їх про можливе проведення у них слідчих дій.

З грудня 2021 року до початку січня правоохоронець встиг отримати від різних заявниць 2,9 тисячі доларів США неправомірної вигоди.

Про «заборгований» тролейбус

На дорогах Луцька помітили один із «заборгованих» заводом тролейбус «Богдан», який проходив обкатку.

Про це у фейсбук-спільноті «Громадський транспорт Луцька» написав Юрій Лісінчук.

«Нарешті!!! Сьогодні на обкатці був замічений "Богдан" Т701 для Луцька. Всього ближчим часом має бути поставлено 7 тролейбусів із заборгованих 17-ти машин», – йдеться у дописі.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 січня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів