Поділитись:

Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)

Середа, 05 січня 2022, 12:45
Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)

Старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області, якого затримали на хабарі у півтори тисячі доларів, збирав ці гроші на систематичній основі з волинських вебкам-моделей.

Про це повідомили на фейсбук-стінці Теруправління ДБР у Львові.

Нагадаємо, у вівторок, 4 січня, у Луцьку затримали під час одержання хабаря кіберполіцейського. Як стало відомо сайту новин Луцька «Конкурент» з власних джерел, затриманий – старший інспектор відділу кіберполіції у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Роман Токар

Як встановило слідство, поліцейський шукав в інтернеті вебкам-моделей з Волині. Він встановлював особи моделей та призначав їм зустріч. Під час зустрічі правоохоронець погрожував дівчатам притягнути їх до кримінальної відповідальності за нібито розповсюдження порнографії, хоча жодних доказів таких дій у нього не було.

Уникнути покарання, за словами правоохоронця, моделі могли лише щомісяця сплачуючи йому по 300 доларів США. У такому випадку поліцейський обіцяв сприяти діяльності інтернет-моделей і попереджати їх про можливе проведення у них слідчих дій.

З грудня 2021 року до початку січня правоохоронець встиг отримати від різних заявниць 2,9 тисячі доларів США неправомірної вигоди.

У вівторок, 4 січня, його затримали під час отримання чергового хабаря – 1,5 тисячі доларів США.

Попередня кваліфікація: повторне вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).

Також перевіряється причетність до вказаного злочину інших поліцейських та керівництва відділу протидії кіберзлочинності у Волинській області.

Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура, оперативний супровід – ТУ ДБР Львова.

Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
27 лютого 2024