Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 3 січня

Понеділок, 03 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 3 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 3 січня.

Про розтрощену автівку

Легковий автомобіль Renault Megane з розбитими вікнами виявили у понеділок, 3 січня, у дворі будинку №1 на вулиці Бенделіані, що у мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку. Для з'ясування обставин інциденту на місце прибули правоохоронці.

Як повідомили ІА «Конкурент» мешканці багатоповерхівки, автівка належить їхньому сусіду, який має сумнівну репутацію.

Зазначають, що авто йому б'ють вже не вперше, і б'ють «по ділу».

Про аварійне дерево

В обласному центрі Волині на території історико-культурного заповідника впало аварійне дерево, яке мали зрізати ще минулого року.

Інцидент стався у Старому місті, на вулиці Братковського, поруч з будинком № 21. На щастя, від падіння дерева ніхто не постраждав.

Зазначають, що аварійних дерев на цій вулиці є декілька. До кінця року їх обіцяли зрізати, але почався 2022 рік і дерева почали падати самі.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 3 січня

Про крадія авто

Вчора, 2 січня, житель села Новосілки, що на Рівненщині, повідомив до поліції про зникнення з подвір'я позашляховика Toyota Prado.

Поліцейські встановили, що 18-річний житель Дубенського району приїхав велосипедом у село Новосілки до дівчини. Повертаючись вже без двоколісного уночі побачив на чужому подвір’ї позашляховик: він був відкритий, а ключі – в замку запалювання. Тож вирішив під’їхати додому на «прадо».

Спочатку новий «власник» довго не міг виїхати із двору, бо не знав технічних характеристик авто. Потім у сусідньому селі Верхівка Луцького району не впорався із керуванням та перекинувся.

Небайдужі громадяни допомогли «поставити на ноги» авто, але додому юнак пішов пішки. Неподалік від місця ДТП його й розшукали поліцейські

Слідчі затримали парубка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 3 січня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів