Поділитись:

У Рівному п'яний експомічник депутата на Audi збив на смерть військового (фото, відео)

Понеділок, 03 січня 2022, 12:22
У Рівному п'яний експомічник депутата на Audi збив на смерть військового (фото, відео)

У центрі Рівного нетверезий водій збив людину й втік з місця ДТП. Пішохід помер у лікарні. Втікача затримали патрульні, у нього було посвідчення помічника-консультанта депутата облради.

Про це інформує «Суспільне».

Інцидент трапився на вулиці Соборній у Рівному, близько третьої ночі 2 січня. Водія, який їхав назустріч на великій швидкості, а потім збив пішохода, побачили патрульні, повідомила пресофіцерка Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська.

«Водій автомобіля не зупинився, а продовжив рух. Поліцейські негайно викликали "швидку" для потерпілого, а орієнтування про автомобіль передали усім патрулям. На місце ДТП прибув ще один екіпаж, тож патрульні розпочали переслідування втікача», – коментує вона.

Пошкоджений автомобіль Audi вони побачили на вулиці Дорошенка. Пасажир і водій поводили себе агресивно. На них надягнули кайданки, каже Загурська.

«Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим – 2,10 проміле алкоголю. Житель Бармаків затриманий. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – зазначила пресофіцерка поліції.


З власних джерел «Суспільному» стало відомо, що чоловік має посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах депутата. Щоправда, йдеться про обласного обранця попереднього скликання.

Катерина Загурська зазначила, що пішохід потрапив під колеса автомобіля, коли перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Від отриманих травм через кілька годин він помер у лікарні. При ньому не було документів. Згодом поліцейські встановили, що це 27-річний костопільчанин – військовослужбовець у відпустці.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху людиною, яка керує транспортом в стані сп’яніння й спричинила смерть пішохода.

За законом за це передбачене покарання – позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортом до десяти років.

Це перша у новому році аварія в області, в якій загинула людина, уточнили у поліції.

У Рівному п'яний експомічник депутата на Audi збив на смерть військового (фото, відео)У Рівному п'яний експомічник депутата на Audi збив на смерть військового (фото, відео)У Рівному п'яний експомічник депутата на Audi збив на смерть військового (фото, відео)

Нагадаємо, 2 січня жінка, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній на переході на проспекті Соборності в Луцьку, померла у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів