Поділитись:

У Луцькому районі 18-річний злодій перекинувся на викраденому Toyota Prado (фото, відео)

Понеділок, 03 січня 2022, 17:57

На Волині раніше судимий 18-річний хлопець потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на викраденому в сусідньому селі позашляховику. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

У неділю, 2 січня, житель села Новосілки, що на Рівненщині, повідомив до поліції про зникнення з подвір'я позашляховика Toyota Prado.

Поліцейські встановили, що 18-річний житель Дубенського району приїхав велосипедом у село Новосілки до дівчини. Повертаючись вже без двоколісного уночі побачив на чужому подвір’ї позашляховик: він був відкритий, а ключі – в замку запалювання. Тож вирішив під’їхати додому на «прадо».

Спочатку новий «власник» довго не міг виїхати із двору, бо не знав технічних характеристик авто. Потім у сусідньому селі Верхівка Луцького району не впорався із керуванням та перекинувся.

Небайдужі громадяни допомогли «поставити на ноги» авто, але додому юнак пішов пішки. Неподалік від місця ДТП його й розшукали поліцейські

Слідчі затримали парубка та помістили до ізолятора тимчасового тримання

Йому повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчинене повторно (у лютому минулого року був засуджений за скоєний аналогічний злочин). Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, в одному зі «спальних» районів Луцька невідомі розтрощили припарковане у дворі багатоповерхівки авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів