Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 31 грудня

П'ятниця, 31 грудня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 31 грудня.

Про ДТП

У ніч на 31 грудня на перехресті вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого у Луцьку сталась автопригода. Внаслідок зіткнення передня частина Volkswagen зазнала значних механічних ушкоджень. Постраждалих у цій автопригоді не було.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталася о 2 ночі сьогодні, 31 грудня. Водій був неуважним, не стежив за дорогою та наїхав на світлофорний об'єкт.

На керманича авто склали адмінматеріал за ст. 124 та 139 КУпАП.

Про кулі та янголів

До Нового року Луцьк засяяв святковими вогнями. Фото і відео у фейсбуці опублікував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Святкову ілюмінацію встановили на центральних вулицях міста. Вулицю Лесі Українки, як і торік, прикрашають різдвяні янголи. Біля Луцької міської ради сяють величезні новорічні кулі. А на Театральному майдані в центрі Луцька облаштували фотозони.

Новинкою цього року стали сяючі кулі, які повісили над проспектом Волі.

Про розбійника-ґвалтівника

Волинянина, який вже відсидів майже 7 років за розбій, судили за жорстоке зґвалтування. Відповідний вирок ухвалив Горохівський районний суд Волинської області 28 грудня.

Як вбачається із вироку, подія сталася 21 серпня 2021 року об 11:40 на березі річки Гнила Липа у селі Галичани Луцького району. Зловмисник накинувся на жертву та побив прикладом пневматичної гвинтівки по голові, плечах та руках. В результаті жінка отримала поранення та забої голови, обличчя, шиї, плеча, спини та сідниць, які відносяться до легких тілесних ушкоджень. Також потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму та перелом правої кисті. Ці тілесні ушкодження належать до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. 

Після побиття нападник стягнув з потерпілої та з себе одяг і почав тертися своїми статевими органами об зовнішні статеві органи жертви.

У суді чоловік визнав свою вину частково. 

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Інші цікаві та важливі новини: