Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 31 грудня

П'ятниця, 31 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 31 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 31 грудня.

Про ДТП

У ніч на 31 грудня на перехресті вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого у Луцьку сталась автопригода. Внаслідок зіткнення передня частина Volkswagen зазнала значних механічних ушкоджень. Постраждалих у цій автопригоді не було.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталася о 2 ночі сьогодні, 31 грудня. Водій був неуважним, не стежив за дорогою та наїхав на світлофорний об'єкт.

На керманича авто склали адмінматеріал за ст. 124 та 139 КУпАП.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 31 грудня

Про кулі та янголів

До Нового року Луцьк засяяв святковими вогнями. Фото і відео у фейсбуці опублікував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Святкову ілюмінацію встановили на центральних вулицях міста. Вулицю Лесі Українки, як і торік, прикрашають різдвяні янголи. Біля Луцької міської ради сяють величезні новорічні кулі. А на Театральному майдані в центрі Луцька облаштували фотозони.

Новинкою цього року стали сяючі кулі, які повісили над проспектом Волі.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 31 грудня

Про розбійника-ґвалтівника

Волинянина, який вже відсидів майже 7 років за розбій, судили за жорстоке зґвалтування. Відповідний вирок ухвалив Горохівський районний суд Волинської області 28 грудня.

Як вбачається із вироку, подія сталася 21 серпня 2021 року об 11:40 на березі річки Гнила Липа у селі Галичани Луцького району. Зловмисник накинувся на жертву та побив прикладом пневматичної гвинтівки по голові, плечах та руках. В результаті жінка отримала поранення та забої голови, обличчя, шиї, плеча, спини та сідниць, які відносяться до легких тілесних ушкоджень. Також потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму та перелом правої кисті. Ці тілесні ушкодження належать до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. 

Після побиття нападник стягнув з потерпілої та з себе одяг і почав тертися своїми статевими органами об зовнішні статеві органи жертви.

У суді чоловік визнав свою вину частково. 

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів