Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 грудня

Середа, 22 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 22 грудня.

Про смерть на холоді

У селі на Волині стався трагічний нещасний випадок. Трагедія сталася в Пустомитах на Горохівщині.

 Житель цього села близько 7-ї години ранку прийшов до сусіда в господарських справах і виявив на порозі дому неживого власника будинку.

Зазначається, що померлому було 62 роки.

Про нову АЗС

На вулиці Гордіюк у Луцьку планують відкрити автозаправну станцію UPG. Для цього виділили земельну ділянку. Відповідне рішення ухвалили депутати Луцької міської ради під час чергової сесії 22 грудня.

Як вбачається із проєкту рішення, орендарем земельної ділянки виступає ТОВ «Фортуна-плюс» ЛТД. Орендар облаштує автозаправний комплекс на вулиці Домни Гордіюк, 14А. Всього під ці потреби товариство орендує земельну ділянку площею майже 0,8 гектара.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 грудня

Про подвійну ДТП

Сьогодні у Луцьку на вулиці Львівській сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися три автомобілі.

Патрульні, які приїхали на місце аварії, виявили три автомобілі з механічними пошкодженнями.

З'ясувалося, що водій «мазди» порушив ПДР, зокрема п. 10.1, та перетнув подвійну суцільну розмітку.

«При виїзді з парковки з магазину він не помітив, що рухався по зустрічному напрямку. В результаті він зіткнувся з автомобілем «шкода». Після цього «мазду» розвернуло в протилежному напрямку і вона зіткнулася з автомобілем «пежо», – розповіла у коментарі ІА «Конкурент» речниця патрульної поліції у Волинській області Валентина Мельник.

На винуватця ДТП патрульні склали адмінматеріал за ст. 124 КУпАП. На щастя, у ДТП потерпілих немає, тілесних ушкоджень ніхто не зазнав.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів