Поділитись:

У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)

Середа, 22 грудня 2021, 12:51
У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)

У Луцьку почали ямковий ремонт дороги із застосуванням технологій холодних асфальтобетонних сумішей.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У середу, 22 грудня, ремонтують ділянку вулиці Домни Гордіюк від кільця Соборності – Єршова – Відродження до перехрестя з Конякіна і  Ківерцівською. Передбачається, що такий ремонт вирішить проблему з аварійною ямковістю у холодний період року, а з часом холодний асфальтобетон замінять.

Дорогу тут ремонтують із застосуванням технологій холодних асфальтобетонних сумішей, що дозволяють проведення робіт при температурі повітря до -15ºC.

Безперешкодний рух вулицею відновлять одразу після закінчення укладки асфальту.

У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)У Луцьку почали латати асфальт на Гордіюк (фото)

Нагадаємо, через несприятливі погодні умови та з ряду виробничих причин продовжили термін виконання ремонтних робіт на автодорозі у Ківерцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024