Поділитись:

Нові тролейбуси у Луцьку будуть в 2022 році, – міський голова

Середа, 22 грудня 2021, 13:01
Нові тролейбуси у Луцьку будуть в 2022 році, – міський голова

17 нових тролейсбусів з'явиться у Луцьку у наступному році.

У цьому запевнив міський голова Луцька Ігор Поліщук під час чергової сесії Луцької міської ради 22 грудня.

Депутат від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Михайло Наход зауважив, що нещодавно луцький тролейбусний завод відправив нові тролейбуси до Сум, в той час, як Луцьк своєї партії тролейбусів так і не дочекався. Депутат поцікавився чому так сталося та коли Луцьк отримає обіцяні автобуси. 

«Нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що 19 нових тролейбусів «Богдан» були поставлені у місто Суми, в той час як Луцьк не зміг отримати своїх 17 тролейбусів вчасно? Звучали різні причини раніше, в тому числі і ситуація з Ковідом. Що насправді стало причиною такої ситуації чи вам відомо уже точно на сьогодні?», – запитав Михайло Наход.

Михайло НаходМихайло Наход
 

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що йому не відомо у зв'язку з чим завод приймає ті чи інші рішення. Однак мер Луцька запевнив, що на початку 2022 року обласний центр Волині отрмає обіцяні 17 тролейбусів.

Нагадаємо, що 21 грудня, близько 17:30, на проспекті Молоді у Луцьку, напроти піцерії Solo, наслідок обриву тролейбусної контактної мережі зупинилося декілька «рогатих».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів