Поділитись:

Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)

Неділя, 19 грудня 2021, 16:04
Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)

У Луцьку привітали зі святом онкохворих діток. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила волонтерка Роксолана Несторук

Свято для малечі, яка проходить лікування у онкогематологічному відділенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, відбулося у суботу, 18 грудня. 

Таку акцію для дітей благодійники влаштовують щорічно. Кожна дитина пише листа з побажаннями, а волонтер, який стає її «миколайчиком», здійснює бажання. 

«Ми надіємось, що кожна дитина, відкривши подарунок, отримала свою мрію. Напередодні дітки писали листи, а сьогодні вони від Миколая отримали всі їхні подарунки. Я дякую всім, хто здійснив дитячі мрії. Окрема подяка лікарям та працівникам відділення за постійний зв'язок, підтримку та допомогу. Віримо, що наступного року всі дітки знайдуть свої подарунки, будучи здоровими вдома», – пише волонтерка.

Після купівлі інфузоматів, стійок, кошиків для флаконів на тримачі 50шт., благодійної акції «Здійсни дитячу мрію 2021» загалом залишилось близько 118 тисяч гривень. Наразі волонтери обговорюють наступну допомогу для дитячої лікарні.

Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото)Зворушливо до сліз: мрії онкохворих діток у Луцьку здійснив Миколай (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів