Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)

П'ятниця, 17 грудня 2021, 18:45

Луцький забудовник «Казкова оселя» оригінально привітав своїх клієнтів з прийдешніми святами. 

Для маленьких мешканців житлового комплексу «Оселя парк» вони організували атмосферне свято у RING DJ CAFE напередодні Дня святого Миколая, у п'ятницю, 17 грудня. 

На свято прийшло майже сорок дітей різного віку. Організатори підготували для них смачний стіл та цікаву розважальну програму. 

Розважали діток дві сніжинки у креативних костюмах. Дівчата разом з малечею танцювали запальні танці, грали в різноманітні ігри, збирали сніговика, а також говорили про найсвітліше зимове свято. 

Менеджерка з продажу ТзОВ «Казкової оселі» Валентина Шотік каже, що така традиція для компанії важлива, адже саме з посмішок дітей і їх безумовної віри у диво починається справжнє свято у родині. 

«Ми завжди формуємо дружні стосунки з нашими клієнтами. І тому нам особливо важливо піклуватися про дітей. Адже нашими клієнтами є на просто підприємці, бізнесмени, політики тощо, які купують квадратні метри, а й ті, для кого ми будуємо майбутнє – наші діти. Ми завжди раді дарувати позитив та любов для тих, хто переступив поріг нашого відділу продажу», – каже вона. 

Після розважальної програми та смачного частування до діток вийшов найочікуваніший гість – Святий Миколай. Він вручив їм смачні подарунки та побажав щасливих свят. 

Більше про те, як минуло свято, дивіться на фото. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: