Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 16 грудня

Четвер, 16 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 16 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 16 грудня.

Про дитяче стоматвідділення

У Луцьку у четвер, 16 грудня, відкрили нове стоматологічне відділення на першому поверсі луцької міської дитячої поліклініки, що на проспекті Волі. І від сьогодні тут уже почали приймати дітей.

У ремонт і сучасне обладнання відділення з міського бюджету виділили 1,3 мільйона гривень. Відтак відділення працюватиме у дві зміни, забезпечуючи надання кваліфікованої стоматологічної допомоги дітям. Сім днів на тиждень і навіть на всі свята тут надаватимуть й ургентну допомогу.

«Ми вклали сюди душу, хотіли, щоб було гарно, комфортно, приємно», – розповіла головна лікарка КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксана Лєщинська.

Раніше приміщення було в оренді, тому довелося зробити ремонт. Художньо оформила відділення вчителька образотворчого мистецтва Боратинської школи Оксана Гуркіна.

Про безоплатний проїзд

У Луцьку затвердили перелік категорій громадян, яким буде надаватись безкоштовний проїзд при здійсненні перевезень пасажирів громадським транспортом (автобус, тролейбус) Луцької міської територіальної громади у 2022 році.

З повним переліком пільгових категорій можна ознайомитись тут: Кому в Луцьку можна безкоштовно їздити громадським транспортом (список)

Про бус на переході

Сьогодні, 16 листопада, на проспекті Соборності в Луцьку автомобіль проїхав на червоний сигнал світлофору. 

Коли всі автомобілі зупинилися перед пішохідним переходом, водій помаранчевого мікроавтобуса пронісся перед пішоходами. На щастя, люди ще не вийшли на проїжджу частину.

До слова, інцидент стався біля гіпермаркету «Там Там», саме на тому переході, де днями неповнолітній водій, втікаючи від патрульних, наїхав на людей та врізався в дерево.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів