Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 грудня

Середа, 15 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 15 грудня.

Про поведінку в суді 16-річного винуватця ДТП

Суд щодо обрання запобіжного захожу 16-річному винуватцю резонансної аварії у Луцьку Дмитру Рудюку відбувся у вівторок, 14 грудня. 

На суд прийшли потерпілі та їх родичі, сам винуватець аварії і його мама, а також представники ЗМІ. 

Протягом всього засідання Дмитро Рудюк ховав обличчя від камер журналістів за маскою і під капюшоном. Говорити з представниками ЗМІ він відмовлявся, і відповідав тільки на питання судді. Зокрема, суддя попросив розповісти, як його затримували. 

«Я зовсім не помню. Тільки пам'ятаю, вже коли лежав біля машини і мене хтось ногами бив. В мене синяки не від ДТП», – сказав хлопець судді. 

На питання присутніх, чи шкодує він про скоєне, підсудний відмовився відповідати. 

«Я нічого не буду говорити. Я сказав, що нічого говорити не буду. Бо не хочу. Ще якісь причини треба?», – заявив підліток.

Про ДТП на кільці

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11 години у середу, 15 грудня, на рівненському кільці на виїзді з Луцька. Дорогу не поділили мікроавтобус Opel Vivaro і вантажівка DAF.

Обидва автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 15 грудня

Про боротьбу з рекламою

У Луцьку демонтують надувні рекламні фігури. Вони встановлені окремими підприємцями всупереч концепції зовнішньої реклами міста.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 грудня.

Виконком ухвалив рішення зобов'язати власників прибрати надувні рекламні фігури, які встановлені без відповідних дозволів та порушують норми про зовнішню рекламу, ухвалені міською радою.

«Я один із найбільших противників зовнішньої реклами серед міських голів України. Вона відволікає водіїв, заважає та псує вигляд міста», – зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він додав, що Луцьк стане містом з мінімальною кількістю зовнішньої реклами на кількість населення.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів