Поділитись:

Луцькі патрульні прокоментували конфлікт з п'яним водієм біля РАЦСу (відео)

Середа, 15 грудня 2021, 12:23
Луцькі патрульні прокоментували конфлікт з п'яним водієм біля РАЦСу (відео)

У Луцьку п'яний водій ледь не збив пішоходів, а потім вчинив конфлікт з правоохоронцями і спробував втекти з місця інциденту.

Про це у патрульній поліції повідомили журналістам телеканалу «Конкурент TV».

Нагадаємо, інцидент стався у вівторок, 14 грудня, на проспекті Соборності у Луцьку, на повороті біля РАЦСу.

Повідомлення про порушення ПДР надійшло патрульним близько 20:00. Заявник повідомив, що водій Renault Megane ледь не здійснив наїзд на нього і його дружину, які гуляли на площі. Зі слів заявника, керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння та намагається піти з місця події.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили вказаний автомобіль, з якого вийшов чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. Заявник та його дружина вказали, що саме цей чоловік керував автомобілем.

Водій почав конфліктувати із поліцейськими, заперечував, що саме він керував автомобілем і намагався піти з місця події. Також на місці події були присутні знайомі кермувальника, які долучилися до конфлікту.

На місце події викликали допоміжні екіпажі.

У результаті особу водія встановили. У зв'язку з наданими поясненнями свідків, правоохоронці провели процедуру на огляд стану алкогольного сп'яніння водія. Останній від проходження огляну на місці події та в медичному закладі відмовився.

Патрульні зафіксували все зібраними матеріалами та протоколом про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особою, яка перебуває у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів