Поділитись:

Постраждалого в ДТП на Соборності 5-річного хлопчика виписали з лікарні

Середа, 15 грудня 2021, 16:18
Постраждалого в ДТП на Соборності 5-річного хлопчика виписали з лікарні

5-річного хлопчика, який днями разом із мамою постраждав у ДТП на Соборності, уже виписали з лікарні додому.

Про це розповіла подруга сім'ї, яка перебуває в лікарні біля постраждалої, – повідомляє «Інсайдер Медіа».

Зі слів жінки, уже повернувся з-за кордону батько хлопчика, який і забрав дитину з лікарні.

«З ним все добре», – зазначила жінка.

Що стосується 39-річної мами хлопчика, то, зі слів подруги сім'ї, вона ще не приходила до свідомості і з коми не вийшла.

«Але її вже почали годувати через зонд – і це добрий знак. Вчора їй зробили комп'ютерну томографію, яка теж показує позитивну динаміку», – розповіла жінка.

Нагадаємо: на проспекті Соборності у Луцьку 16-річний керманич автомобіля Renault Megane, тікаючи від екіпажу патрульних, промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу по регульованому пішохідному переході, після чого врізався у дерево і дорожній знак.

Після вчинення ДТП водій та двоє пасажирів транспортного засобу намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські та небайдужі громадяни.

Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей – найбільше постраждала 39-річна лучанка, яка досі перебуває в реанімації. На допомогу постраждалій спрямують 100 тисяч гривень з міського бюджету.

16-річного водія помістили до ізолятора тимчасового тримання. Пізніше у ЗМІ повідомили ім'я хлопця – Дмитро РудюкАварію, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, хлопець скоїв на автомобілі вітчима, який на момент ДТП перебував за кордоном.

Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав підозрюваному запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з правом відвідувати навчальний заклад. Хлопцеві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024