Поділитись:

Їхав 120 км на годину та знімав сторіз погоні: поліція про масштабну ДТП (відео)

Понеділок, 13 грудня 2021, 20:50
Їхав 120 км на годину та знімав сторіз погоні: поліція про масштабну ДТП (відео)

У неділю на проспекті Соборності у Луцьку трапилась масштабна дорожньо-транспортна пригода, винуватцем якої був 16-річний хлопець, що взяв автомобіль у свого вітчима. Внаслідок цієї резонансної автопригоди постраждало декілька пішоходів. Зокрема, 39-річна жінка нині знаходиться у реанімації без свідомості.

Про цей жахливий інцидент у Прайм-Таймі телеканалу «Конкурент TV» розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак.

Зазначається, що ключі від автомобіля хлопець взяв без дозволу батьків. До того ж поліціянт припускає, що раніше неповнолітній вже сідав за кермо автомобіля.

Також, ще до автопригоди, керманич порушив ПДР, перетнувши подвійну суцільну смугу. За ним одразу виїхала патрульна поліція із синьо-червоними проблисковими маячками та сиреною, намагаючись зупинити порушника. Проте хлопець разом зі своїми друзями, бачачи, що їх переслідують, знімали все на відео та встигали викласти це у соцмережі. Вони умисно уникали поліцію, та на деяких ділянках дороги їх швидкість була 120 кілометрів на годину.

Детальніше – у відео.

Нагадаємо:

Внаслідок автопригоди постраждало 6 людей. На жаль, 39-річна лучанка перебуває у дуже важкому стані, лікаря борються за її життя. Також госпіталізували її 5-тирічного сина, але його життю нічого не загрожує. Інші четверо потерпілих з переломами та тілесними ушкодженнями отримали медичну допомогу та відмовились від госпіталізації та проходять лікування вдома.

16-тирічний водій транспортного засобу разом зі своїми також неповнолітніми пасажирами, які були його друзями, намагались втікти із місця автопригоди, але небайдужі громадяни та екіпаж патрульної поліції їх швидко затримали. Керманич нині знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання №1 у місті Луцьк, йому загрожує від 3-ох до 8-ми років. Також повідомляється, що доказової бази для винесення звинувачення достатньо, тому завтра, 14 грудня, відбудеться суд, який обере міру запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024