Поділитись:

Місто в смартфоні: у Луцьку за паркування можна буде платити у мобільному додатку (відео)

Вівторок, 14 грудня 2021, 17:48

У Луцьку заплатити за паркування можна буде в мобільному додатку. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці у вівторок, 14 грудня розповів очільник міста Ігор Поліщук

За його словами, незабаром в місті почнуть працювати платні парковки, а тому запуск додатку є дуже актуальним.

«Від сьогодні розпочинаємо тестування бета-версії додатку «SmartLutsk» для Мобільного Паркування на базі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Цей додаток створено з метою легкої та зручної сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів в місті Луцьку», – написав мер.

Посилання для мобільних телефонів та планшетів на базі операційної системи Android — «SmartLutsk»:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartLutsk

Для iOS — операційна система від Apple: https://apps.apple.com/ua/app/smartlutsk/id1586865505

Завантаживши додаток «SmartLutsk» ви зможете створити персональний кабінет, додати свої транспортні засоби, або засоби, якими ви користуєтесь як водій.

Бета-Версія працюватиме тиждень в тестовому режимі з метою виявлення усіх технічних помилок, «багів» тощо. В разі будь яких труднощів при встановлені додатку та проблем з користуванням, користувачів звертатися в месенджер Telegram за номером телефону: +38 (067)-332-61-46. Процес модернізації додатку після звернення щодо технічних проблем займатиме від 2-х до 24-х годин.

28 травня 2021 року між представниками департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та ТОВ «ТУМС» було підписано договір про співробітництво, який спрямовано на розвиток паркувального простору міста Луцька. Співробітництво передбачає реалізацію на базі міста пілотного проєкту щодо впровадження системи «Мобільне паркування», що дасть нагоду поповнити міський бюджет та навести лад з платним паркуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів