Поділитись:

Їхав п'яний і знімав це на відео: завершили розслідування ДТП, в якій загинула 17-річна волинянка (фото)

Вівторок, 14 грудня 2021, 17:15
Їхав п'яний і знімав це на відео: завершили розслідування ДТП, в якій загинула 17-річна волинянка (фото)

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом п'яної ДТП у Камінь-Каширському районі, в якій загинула 17-річна дівчина.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, страшна ДТП сталася у ніч на 28 жовтня, близько 1:00 на автодорозі у селі Ветли на Камінь-Каширщині: легковик Mazda злетів з дороги, врізався у стовп і перекинувся. Внаслідок аварії загинула на місці 17-річна дівчина-пасажирка. 26-річний водій отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. В автівці знаходилося ще двоє пасажирів. Вони не травмувалися.

Відомо, що хлопець, який перебував за кермом, планував одружитися із загиблою.

Слідчі встановили, що під час руху транспортного засобу молоді люди знімали нетверезу їзду на телефон та публікували відео в соцмережах. Водій був у стані сп’яніння, про що свідчать висновки експертизи (2,6 проміле, що в 13 разів вище допустимої норми), тож це і спричинило тяжкі наслідки.

Слідчі обласного управління поліції Волині повідомили водієві про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Згодом суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою, що свідчить про тяжкість вчинення злочину. Однак батько вніс за нього заставу 90 тисяч гривень.

Нині досудове розслідування завершили, обвинувальний акт скерували до суду.

За скоєне підозрюваному загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Далі рішення за судом.

Їхав п'яний і знімав це на відео: завершили розслідування ДТП, в якій загинула 17-річна волинянка (фото)Їхав п'яний і знімав це на відео: завершили розслідування ДТП, в якій загинула 17-річна волинянка (фото)Їхав п'яний і знімав це на відео: завершили розслідування ДТП, в якій загинула 17-річна волинянка (фото)

Нагадаємо, у Камінь-Каширському районі п'яний 17-річний студент на мотоциклі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Юнака госпіталізували у хірургічне відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів