Поділитись:

Волинянина, з вини якого у ДТП загинула 17-річна дівчина, взяли під варту

П'ятниця, 05 листопада 2021, 16:40
Волинянина, з вини якого у ДТП загинула 17-річна дівчина, взяли під варту

Прокурори домоглися взяття під варту волинянина, підозрюваного у спричиненні смертельної ДТП.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, у ніч на 28 жовтня, близько 1:00, на автодорозі у селі Ветли на Камінь-Каширщині легковик Mazda злетів з дороги, врізався у стовп і перекинувся. Внаслідок аварії загинула на місці 17-річна пасажирка, травмований 26-річний водій був госпіталізований до лікарні.

Правоохоронці за фактом смертельної ДТП розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ.

Суд першої інстанції обрав підозрюваному у скоєнні ДТП водієві – жителю села Ветли – запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте у прокуратурі з цим не погодилися. 

За принципової позиції прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури Волинський апеляційний суд обрав волинянину, підозрюваному у  порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів.

Нагадаємо, ввечері 4 листопада на автодорозі між селами Ольганівка та Рудня Луцького району водій автомобіля CHERY Amulet наїхав на чоловіка, який сидів на дорозі біля велосипеда. Потерпілого з велосипедом відкинуло на зустрічну смугу, після чого на нього наїхав VOLKSWAGEN Caddy, який рухався у зустрічному напрямку.  Унаслідок автопригоди 57-річний житель Луцького району помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів