Поділитись:

На Волині бус злетів у кювет, а авто «Укрпошти» застрягло у заметі (фото, відео)

Вівторок, 14 грудня 2021, 12:11
На Волині бус злетів у кювет, а авто «Укрпошти» застрягло у заметі (фото, відео)

За добу спецтехніка рятувальників тричі прийшла на допомогу водіям, які потрапили у скрутне становище через складні погодні умови.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 13 грудня, на проспекті Перемоги у Луцьку рятувальники надали допомогу водію автомобіля «Укрпошти», який застряг у заметі: за допомогою пожежної автоцистерни автомобіль витягнули на проїжджу частину.

Ввечері на трасі поблизу села Раків Ліс, що у Камінь-Каширському районі, вантажний мікроавтобус через ожеледицю злетів у кювет.

Працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Каменя-Каширського ГУ ДСНС України у Волинській області о 20:47 прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди та за допомогою лебідки витягнули автівку та поставили її на проїжджу частину дороги.

У Володимир-Волинському районі вночі поблизу села Черчиці Зимнівської громади водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Рятувальники ДПРЧ-7 м. Володимир-Волинський витягнули автівку за допомогою пожежного авто.

Будьте обачні та обережні на дорогах, особливо нині, коли погодні умови – дощ, сніг, туман, ожеледиця – не сприяють безпечним поїздкам!

Нагадаємо, 14 грудня, близько 11:00, у  Луцьку на кільці біля «Променя» вантажівка врізалась у маршрутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів