Поділитись:

Троє волинських футболістів стали найкращими гравцями Першої ліги

Неділя, 05 грудня 2021, 20:47
Троє волинських футболістів стали найкращими гравцями Першої ліги

Грудень – звичний час підбиття підсумків першої частини чемпіонату в Першій лізі України з футболу. «Волинь» була наймолодшою за середнім віком командою дивізіону, тож не дивно, що стала найбільш представленою командою у «Молодіжній збірній осені» від традиційних оглядачів Першої ліги з порталу «FootBoom».

Про це повідомляє пресслужба луцького футбольного клубу. 

За умовами, до такої збірної відбирали гравців максимум 2000-го року народження, які зіграли як мінімум в десяти поєдинках своєї команди у першій частині сезону. А від «Волині» у цій збірній – одразу троє представників.

Серед них – захисник Максим Сасовський (19 матчів у Першій лізі цього сезону, а також 2 матчі та 1 гол в Кубку), опорний півзахисник Артур Рябов (16 матчів та 1 гол у чемпіонаті, а також усі три матчі на кубковому фронті), а також найкращий бомбардир нашої команди цього сезону Богдан Кобзар (18 матчів, 6 голів у Першій лізі та 3 матчі в Кубку).

«Вітаємо наших хлопців із заслуженими авансами, а також бажаємо їм подальшого росту та прогресу в складі «Хрестоносців», – йдетья на офіційному сайті луцькогої «Волині».

Нагадаємо, що 26 листопада в аварії на Львівщині загинув колишній футболіст та екстренер «Волині».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів