Поділитись:

ФК «Волинь» переміг в останньому матчі року

П'ятниця, 26 листопада 2021, 21:37
ФК «Волинь» переміг в останньому матчі року

Футбольний клуб «Волинь» завершує рік драматичним та вольовим успіхом в матчі проти «Прикарпаття».

Про це повідомляють на сайті клубу.

В завершальному поєдинку футбольного року «Волинь» не могла розраховувати на дискваліфікованого Олександра Климця, а Богдан Кобзар, який отримав пошкодження у грі з «Ужгородом», гру розпочав із лави для запасних.

Перший тайм був дуже напруженим, тому жодна із команд не змогла «розмочити» рахунок.

Проте, вже після перерви гості святкували гол після того, як Василь Француз ударом головою замкнув подачу з кутового – 0:1. Цей гол відправив «Хрестоносців» у своєрідний футбольний «нок-даун», а Владислав Семотюк та Василь Цюцюра не використали ще два хороші шанси для взяття воріт. Альберт Шахов відреагував замінами – на полі з’явилися Богдан Кобзар та Владислав Мороз, а Артур Рябов лише трохи не влучив у ворота дальнім ударом. Утім, «зелено-жовті» після цього втратили ще два супершанси для того, аби подвоїти перевагу – спочатку Француз на добиванні після подачі кутового ногою пробив у бокову стійку наших воріт, а після цього арбітр призначив пенальті у ворота «Волині» за фол Івана Цюпи.

До м’яча підійшов найкращий бомбардир «Прикарпаття» Роман Барчук, однак Віталій Неділько чудово виграв цю дуель, накривши м’яч у нижньому куті своїх воріт! Мабуть, саме цей епізод став переломним у матчі – «Волинь» великими силами пішла уперед і досягнула свого наприкінці матчу. Спочатку після довгої передачі Кобзар відчув момент під час скидки Войтіховського та спокійно реалізував вихід віч-на-віч з Іваном Піцаном – 1:1. А уже в компенсований арбітром час у штрафній площі «Прикарпаття» сфолили проти Андрія Ляшенка, і сам постраждалий реалізував одинадцятиметровий вирок арбітра – 2:1.

Нагадаємо, що в аварії на Львівщині загинув колишній футболіст та тренер багатьох українських клубів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів