Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 3 грудня

П'ятниця, 03 грудня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 3 грудня.

Про відео з місця ДТП

Показали відео дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на вулиці Ковельській у Луцьку 1 грудня.

Як було встановлено попередньо, водій ВАЗ 21051, здійснюючи маневр розвороту, не зайняв крайнього лівого положення і при цьому не надав перевагу Mercedes-Benz S 500, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок чого автомобілі зіткнулися, а «жигулі» ледь не впав з мосту.

Учасники дорожньо-транспортної пригоди від шпиталізації відмовилися.

Про зруйновану зону відпочинку

У Луцьку на вулиці Лесі Українки, напроти будівлі міськрайонного суду, розпочали демонтаж навісів і лавок занедбаної зони для відпочинку.

Місцеві мешканці неодноразово скаржилися на те, що тут збираються пияки, шумлять та засмічують територію.

Сьогодні, 3 грудня, муніципали розпочали тут демонтажні роботи згідно з рішенням виконкому Луцькради, ухваленим ще у вересні.

Про «злочин і покарання»

Завдяки небайдужим лучанам вдалося оперативно встановити особу, яка здійснила акт вандалізму: розмалювала лавку «розумної» зупинки. Зі слів небайдужих, Владислав К. (так звати молодика) навчається в коледжі.

Вже за декілька годин після публікації відео до департаменту муніципальної варти прийшов хлопець разом з матір’ю. Усвідомивши свій вчинок, хлопець зобов’язався очистити  «розумні» зупинки від надписів.

Про зрізані термінали

Сьогодні муніципали розпочали демонтаж об'єктів, визначених виконкомом Луцькради. Розпочали з чотирьох самовільно розміщених платіжних терміналів, розташованих за адресами: 

  • вулиця Ковельська, 3 і 4,
  • вулиця Гордіюк, 35,
  • проспект Соборності, 42.

Роботи проводять згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 17 листопада.

У департаменті зазначили, що раніше на власника цих терміналів вже були складені протоколи за ст. 152 КУпАП за їхнє незаконне розміщення.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів