Поділитись:

У центрі Луцька муніципали зруйнували стару зону відпочинку (фото, відео)

П'ятниця, 03 грудня 2021, 14:18
У центрі Луцька муніципали зруйнували стару зону відпочинку (фото, відео)

У центрі Луцька демонтують занедбаний літній майданчик, на його місці планують облаштувати невеликий сквер.

Про це повідомило ІА «ВолиньPost» з посиланням на очевидців.

У п'ятницю, 3 грудня на вулиці Лесі Українки, напроти будівлі Луцького міськрайонного суду, розпочали демонтаж навісів і лавок занедбаної зони для відпочинку.

Місцеві мешканці неодноразово скаржилися на те, що тут збираються пияки, шумлять та засмічують територію.

Сьогодні, 3 грудня, муніципали розпочали тут демонтажні роботи згідно з рішенням виконкому Луцькради, ухваленим ще у вересні.

Ця земельна ділянка перебуває у комунальній власності Луцької громади, згідно з реєстром речових прав на нерухоме майно, право власності на цей об’єкт відсутнє.

У коментарі журналістам мер міста Ігор Поліщук заявив, що Луцькрада хоче облаштувати тут сквер і планує замовити відповідний проєкт.

У центрі Луцька муніципали зруйнували стару зону відпочинку (фото, відео)У центрі Луцька муніципали зруйнували стару зону відпочинку (фото, відео)У центрі Луцька муніципали зруйнували стару зону відпочинку (фото, відео)У центрі Луцька муніципали зруйнували стару зону відпочинку (фото, відео)

Нагадаємо, наступного року в Луцьку планують облаштувати три нових сквери: біля історичного факультету ВНУ, біля будівлі профспілок та поряд з приміщенням Головного управління Національної поліції України у центрі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів