Поділитись:

У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)

Понеділок, 29 листопада 2021, 11:48
У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)

У центральній частині Луцька тротуари повністю облаштували антипаркувальними півкулями – тепер тут можуть ходити лише пішоходи.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

На вулиці Кривий Вал у Луцьку тротуари дооблаштували антипаркувальними півкулями з метою недопущення паркування на ньому автомобілів. Роботи зі встановлення провів департамент житлово-комунального господарства міськради з ініціативи департаменту муніципальної варти. Додаткові півкулі були встановлені біля будинків №№ 17-25, 24а, 26 («Укрпошта», «Нова Пошта»).

Автомобілі, які раніше заїжджали та паркувалися на тротуарі на вулиці Кривий Вал, створювали незручності та небезпеку для пішоходів, пошкоджували бордюр та тротуарну плитку. Нині тут пересуватимуться лише пішоходи.

У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)У центрі Луцька тротуари тепер – тільки для пішоходів (фото)

Нагадаємо, біля «Старого» ринку у Луцьку паркуватися тепер можна лише «по-новому».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів